Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип

Најфотогеничната мачка на светот

Смути знае како да позира за фотографите.

Мачките се неодоливи миленици и одлични партнери за собирање лајкови на социјалните мрежи.

Меѓутоа луѓето кои чуваат мачки знаат колку е тешко да ги фотнете во идеална поза, освен кога спијат.

Мачката Смути обожава да позира.

Со нејзините крупни сино-зелени очи и долго влакно, речиси е невозможно да не направите одлична фотографија.

Таа е убедливо најфотогеничната на светот. Нејзините 100.000 следбеници на Инстаграм се доказ за тоа.

Pixel.mkPixel.mkPixel.mkPixel.mkPixel.mkPixel.mk

Објавено во занимливости | 01.05.2016 - 11:00
Тагови:

Лајкнете не на Facebook