Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип

Small Star Empires турнир и презентација

Здраво до сите идни вселенски императори и императорки! Дојде денот кога повторно ќе може да се борите за галактичкиот трон! 

Повторно се организира настан (турнир) во Small Star Empires (или на нашки Мали ѕвездени империи), каде што ќе имате можност да поиграте некоја партија и да освоите некоја награда! Сега за сега, ова е важното:

Место: Public Room

Време: 19-ти Ноември, сабота од 13:00 

Исто важно е да дојдете пред 13 за да можат да ве запишат за турнирот и сè да почне навреме.

За сите кои што ја поддржаа оваа друштвена игра на Кикстартер: На настанов може да дојдете и да си ги подигнете правилата на македонски јазик, а тие што сакаат, ќе може и да купат копија на играта.

Се гледаме таму!

Објавено во занимливости | 14.11.2016 - 10:00
Тагови:

Лајкнете не на Facebook