Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
08-08-2017
Македонската компанија ФХ3Х учествуваше во креирањето на визуелните ефекти на филмот „Темната кула„ најновото филмско остварување според делото на Стивен Кинг, кое премиерно ќе се прикажува во Cineplexx во четврток на 10 август во 20.00...
Pixel.mk
07-08-2017

Дефинитивно, Македонија оваа лето е епицентар на најдобрата...

Pixel.mk
31-07-2017

И покрај сите напори да најдеме човечка, законска, професионална комуникација со сите...

Pixel.mk
27-07-2017

...

Pixel.mk
03-07-2017

Македонската компанија за анимација и визуелни ефекти ФХ3Х учествуваше во изработката...

Pixel.mk
19-05-2017
One Love Tour е најжешката летна турнеја до сега креирана помеѓу две соседни држави- Македонија и Бугарија. Креатори и продуценти...
Pixel.mk
16-05-2017
Македонската компанија за анимација и визуелни ефекти ФХ3Х учествуваше во визуелните ефекти на филмот „Вонземјанин: Завет“,...
Pixel.mk
12-05-2017
Авалон продукција ја отвара сезоната со еден од највозбудливите и најквалитетни бендови од светската концертна индустрија....
Pixel.mk
08-05-2017
По Сигма и Вилкинсон кои со спектакуларните настапи ги одбележаа претходните изданија на Д ФЕСТИВАЛ, во листата хедлајнери...
Pixel.mk
02-05-2017
Македонската компанија за анимација и визуелни ефекти ФХ3Х учествуваше во креирањето на визуелните ефекти и на вториот дел на...
Pixel.mk
21-04-2017
На првиот фестивалски ден на кој како главна ѕвезда ќе настапи популарниот AFROJACK, шоуто ќе го отвори младиот и ...
Pixel.mk
20-04-2017
На девојките и дечките од Beatrix Crew им е потребна вашата помош да бидат дел од ESDU Светското првенство во модерни танци...