Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
27-11-2017
(Скопје, 24.11.2017) – Завар Дизајн ја изложува својата најнова колекција на клуб маси Stones на Skopje Design Week. Колекцијата на мебел се карактеризира со иновативни и уникатни...
Pixel.mk
22-02-2017
Можеби календарски (уште некој ден) се уште е зима, но плановите за освежување на животниот простор се прават во секое време од годината. 
Pixel.mk
06-02-2017
Кина (како и Македонија) е позната по воздухот со многу лош квалитет. Ама една „вертикална шума“ малку ќе ги промени работите - на подобро.
Pixel.mk
20-12-2016
Раскошни елки, светкави украси, свечено наместена трпеза, празнични мотиви насекаде. Во прилог неколку идеи како можете да го декорирате вашиот дом.
Pixel.mk
06-12-2016
Заврши 9. Скопје постер фестивал, кој во изминативе 15 дена, се одржа во Музеј на град Скопје. Во рамки на фестивалот, покрај изложените дизајнерски...
Pixel.mk
29-11-2016
Уште малку започнува сезоната на китење по дома, па наместо да се туркате во големите продавници каде што се продаваат украси, може да одвоите малку...