Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип

20 супер идеи за нов шмек на вашата тераса

Можеби календарски (уште некој ден) се уште е зима, но плановите за освежување на животниот простор се прават во секое време од годината. 

Доколку следен „проект“ дома ви е средување на терасата, ние имаме неколку идеи за инспирација.

Без разлика дали имате мала тераса, со мало вложување и помош од брз кредит како Forza, треба само да ја пуштите фантазијата и да го направите катчето што ќе ви биде омилено напролет/ во лето.

Објавено во дизајн | 22.02.2017 - 09:52
Тагови:

Лајкнете не на Facebook