Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип

Без шминка во новиот Pirelli календар за 2017-та

Светски познатиот фотограф Питер Линдберг е против тоа славните личности да се претставуваат како „амбасадори на совршеноста и младоста“. 

Гласноговорник против ретуширањето, во новиот календар на Pirelli кој беше претставен во Париз, совршено ја доловува природната убавина.

Насловен „Emotional“, во него има 40 фотографии од 14 наградувани актерки, фотографирани во црно-бела техника со скоро никаква шминка и стилизација.

Објавено во мода и убавина | 30.11.2016 - 14:42
Тагови:

Лајкнете не на Facebook

” Зад секој успешен маж стои жена што превртува со очите. „

Џим Кери