Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип

Биди своја на матура

Сите добро знаеме колкава фама се крева за матурските прослави кај нас, но и покрај трендовите и она што е ин, запаметете - пред сè треба да се чувствувате удобно во нешто што ви прилега вам.

Инспирирај се од Дизни принцеза

Не велиме да се маскираш во принцеза, туку едноставно да добиеш инспирација од омилените Дизни ликови. Дали тоа ќе биде бојата на фустанот, некој детаљ или самиот крој - оставаме на тебе.

Избери нешто уникатно

Иако оваа фраза е прилично излитена, сепак вреди да се спомне - никој не рече дека мора да се придржуваш кон актуелните трендови. Избери го она што го отсликува твојот карактер и дух.

Фустан создаден за танцување

Пократок фустан не значи помалку гламур - варијанти има многу, но едно е сигурно - со пократок фустан ќе бидете главни на подиумот за танцување.

Елеганција со долги ракави

Порано долгите ракави се сметаа само како начин да не ни биде ладно. Сега, фустаните со долги ракави се едни од најмодерните и најбараните, а со помош на брзите кредити на Forza, ќе се осигурате дека ги имате потребните средства за шиење/купување на ваков фустан.

Винтиџ, винтиџ, винтиџ

Винтиџ деталите никогаш не излегуваат во мода - одберете комбинација која ќе ве трансформира во холивудска ѕвезда oд златното доба.

Објавено во мода и убавина | 19.04.2017 - 11:55
Тагови:

Лајкнете не на Facebook

” Некои луѓе никогаш не полудуваат. Колку ли им се ужасни животите. „

Чарлс Буковски