Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип

Ирина Тошева по 11ти пат на Моден викенд Скопје

Ирина Тошева ја затвори втората вечер на Моден викенд Скопје. 

Тошева на оваа колекција соработува со американскиот уметник Mark Lovejoy, кој се погрижи за дезените на колекцијата, а за модните додадоци се погрижи „Mighty Jewelry“ кој изработи накит со минијатурни пејсажи од природата.

Жители сме на планета со загрозена средина. Ова глобално прашање станува се поалармантно и сите треба да размислиме што правиме за подобрувањата на состојбите дури и на ниво на индивидуи. Се трудам и преку својата работа да зборувам за важноста на заштитата на природата. Дизајните говорат за ова, а и презентациите на колекцијата преку фотосесијата што следи.

 

Објавено во мода и убавина | 02.04.2017 - 21:50
Тагови:

Лајкнете не на Facebook