Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип

„Touch of my soul“ за крај на вториот ден од FWSK AW'16/17

Втората вечер од Модниот викенд Скопје беше заокружена со неповторлива ревија на најновата колекција „Touch of my Soul“ на Олгица Ѓоргиева.

За својата колекција ќе каже дека е модерна верзија на нејзиното творештво со длабоки корени од сопствената историја.

Минимализмот преовладуваше во нејзините модели во крем, црвена, црна и бела боја, а везените детали не потсетуваа на наследството од нашите предци.

ФОТО: Миладин Паповиќ

Објавено во мода и убавина | 01.11.2016 - 11:08
Тагови:

Лајкнете не на Facebook

” Секогаш запаметете дека сте апсолутно уникатни. Исто како и сите други „

Маргарет Мид