Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
20-02-2017
Соберете си го омиленото друштво, организирајте се една-две коли, и тргнете во истражување на убавините што ги нуди Македонија.
Pixel.mk
13-02-2017
Доколку доцна ви текна да прошетате за Денот на вљубените, искористете го 8-ми март за да прошетате по некои од најромантичните дестинации во Европа...
Pixel.mk
16-01-2017
Постојат многу туристички агенции што се одлични помошници во планирањето на посакуваното патување. Но што ако планот ни се открива дел по дел за...
Pixel.mk
10-01-2017
Банско е неизбежна дестинација за сите љубители на скијање/бордање/зима, па решивме да направиме мал водич и за гурманите. Сè што треба да направите...
Pixel.mk
07-11-2016
Не викаме дека секое патување мора совршено да се испланира. Не викаме дека треба да бидете контрол фрикови и да не се опуштите за сè да оди според...
Pixel.mk
02-11-2016
Ако ги ѕирнете стандардните податоци за пештерата Пешна на Википедија, ќе дознаете дека се наоѓа во близината на Македонски брод и има најголем отвор...