Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
26-07-2016
Докажано е дека летно време сме помалку продуктивни, најмногу заради високите температури и мечтаењето за одмор.
Pixel.mk
01-07-2016
Американска компанија им нуди 7.500 долари на вработените за одмор, со еден услов - мора да се тргнат од сите електронски уреди додека се на одмор и...
Pixel.mk
27-05-2016
Заглавувањето во канцеларија и пропуштање на важни настани од животот заради работата можеби се знак за подлабок психички проблем.
Pixel.mk
03-05-2016
Досадно ви е на работа? Му било и на еден Французин, ама наместо да се жали на Фејсбук (како и секој нормален), решил да го тужи шефот.
Pixel.mk
22-02-2016
Секој втор човек е незадоволен од своето работно место, велат бројни истражувања. Ама постојат неколку работи што можете да ги направите за да си го...
Pixel.mk
03-02-2016
Можеби не во нашата мила Македонија, но ширум светот, делата и зборовите на луѓето на социјалните медиуми можат сериозно да влијаат врз нивната...