Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
15-08-2016
Во нова иницијатива за искусување на убавините на „нормалниот“ живот, папата Франциск части десетици бездомници ова лето. На менито: пица и плажа.
Pixel.mk
11-04-2016
Освен што откриваат нови честички во хадронскиот судирач, физичарите од ЦЕРН тестираат и нова страница за најчесто поставувани прашања во која ќе се...
Pixel.mk
25-01-2016
Овие три митови се толку вообичаени, што повеќето од вас сигурно мислеле дека се вистина. Ама не се.
Pixel.mk
18-12-2015
Папата Францис призна второ чудо кое и се припишува на Мајка Тереза, трасирајќи го патот за таа да стане светица нареднава година.
Pixel.mk
11-11-2015
Руската православна црква се спрема да направи мрежа која ќе обезбеди бесплатен WiFi на јавни места, под услов интернет содржините да бидат исчистени...
Pixel.mk
07-09-2015
Погледот на Земјата од вселената е толку спектакуларен што наводно може да ја промени перцепцијата за животот на астронаутите, и дури да ги приближи...