Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип

Битолски јогурт во кругот на познатите семејства

Веќе добро е познато дека Битолскиот јогурт е секогаш во кругот на семејството. Тој ги негува семејните вредности, традицијата и заедничките семејни моменти, но знае и да изненадува, да поттикнува дружење и заедничко уживање околу трпезата.

Така, во интересна акција, Битолскиот јогурт беше присутен и во кругот на познатите семејства. Знаејќи дека поради нивната ангажираност во јавниот живот, тие, несомнено, се грижат за своето добро здравје и добриот изглед, препознатливото Битолско чупе ги посети во нивниот дом и им достави уникатни подароци.

Шармантната Маја Гроздановска-Панчева, сопруга на познатиот фудбалер Дарко Панчев, нè пречека со отворена врата, а ќерките Надица и Марија беа особено изненадени од подарокот.

Панчеви велат дека доброто здравје и внесот на витамини и хранливи материи се особено важни за нивната исхрана, но она што е императив за време на нивниот оброк е токму собирањето на целото семејство.

Битолското чупе ги посети и Сања Ристиќ и Дејан Пецаковски, познатиот пар што од неодамна го имаат и третиот но најважен член – Иан. Се разбира, пријателите од Бимилк не го изоставија ниту него, па и тој си доби своја уникатна шолјичка.

Сања, меѓу другото, е позната и по својот активен начин на живот и е голем промотор на практикувањето здрави навики, па Битолскиот јогурт ѝ дојде како полн погодок. Дотолку повеќе што и за малиот Иан е исклучително важно да внесува дополнителна количина калциум, кој е потребен за правилен раст и развој на неговите коски.

Во оваа интересна акција не беа изоставени ниту внучињата на познатата актерка Снежана Коневска-Руси, Павел и Саша. „Кај баба е најубаво“, често знаат да кажат тие, а изненадувањето на врата им го направи денот уште поубав.

„Внуците ми се најголема радост“, вели Снежана, а кога тие ги внесуваат сите потребни минерали и витамини, јас сум најсреќна. „Да бидам искрена, и за мене е многу важно што Битолскиот јогурт позитивно влијае врз линијата и врз крвниот притисок, и е одличен во комбинација со секаков вид храна во кој било период од годината“, ни рече Снежана.

Додека овие 3 семејства уживаат во пријатниот вкус на Битолскиот јогурт во кругот на своите најблиски, Битолското чупе и пријателите на Бимилк се подготвуваат за нова авантура да изненадат нови семејства на кои, исто така, ќе им го направат денот поубав.

Објавено во семејство | 28.07.2017 - 14:04
Тагови:

Лајкнете не на Facebook

” Госпоѓице, јас можеби сум пијан, но наредното утро ќе бидам трезен, а Вие се уште ќе бидете грда. „

Винстон Черчил