Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
27-07-2017
Алексеј е на возраст од скоро 6 години и боледува од ретка болест -Прогресивна мускулна дистрофија (Distrophio musculorum progresiva DMD), која предизвикува изумирање на...
Pixel.mk
23-05-2017
Јумеихо терапијата или масажа, всушност се состои од три техники, кои заедно во еден третман, секогаш резултираат со позитивни исходи. 
Pixel.mk
03-04-2017
  „ProteinLab“ е новата локација на која скопјани ќе можат да најдат висококвалитетни суплементи кои се неопходни за целосна спортска исхрана. Се...
Pixel.mk
10-02-2017
Доколку сè уште не сте се решиле да вежбате, можеби овие идеи за „домашна теретана“ ќе ви дадат инспирација.
Pixel.mk
09-02-2017
Терапијата со масажа е еден од најстарите методи на лекување. Масажата не може да ги излечи сите болести, но таа може да ја подобри општата состојба...
Pixel.mk
09-02-2017
Марк Закерберг лансира нова глобална мисија - да ги искорени сите болести на човештвото, од ХИВ и СИДА до рак и невродегенеративните болести. Сè.