Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип

На сите ни треба почист воздух - #ДенНаВоздухот

Акцијата #ДенНаВоздухот ве повикува да споделите слика, коментар, препорака, статус, видео, или во превод буквално што ви душа сака со хаштагот спомнат погоре.

Целта е да упатиме апел до институциите и сите оние што се одговорни за загадениот воздух во земјата.

Правото на чист воздух е наше основно право и треба да биде загарантирано!

Бидете креативни и ајде заедно да се избориме за почист воздух.

Идејата потекнува од тука.

Објавено во здравје | 06.02.2017 - 12:22
Тагови:

Лајкнете не на Facebook

” Прво мора неколку пати да умреш, за навистина да живееш. „

Чарлс Буковски