Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип

Се отвора „Протеинска лабораторија“ во Скопје

 

„ProteinLab“ е новата локација на која скопјани ќе можат да најдат висококвалитетни суплементи кои се неопходни за целосна спортска исхрана. Се работи за специјализирана продавница која се наоѓа во кулата на Горење на булеварот Партизански Одреди до Skopje City Mall, а ќе понуди широка палета на производи од светски докажаните брендови со исклучителен квалитет и состав - Scitec Nutrition, FullForce Nutrition и PharmaFirst Nutrition. Покрај суплементите, „ProteinLab“ ќе понуди и вкусни протеински smoothie шејкови.

Отворањето на продавницата е закажано за 8-ми април, сабота, во 11:30 часот. За забавата ќе биде задолжен познатиот хип-хоп диџеј Гоце, а освен со протеински шејкови, гостите ќе бидат пречекани и со енергетски пијалоци без шеќер од поддржувачите на овој настан – Red Bull. Домаќините обезбедија и специјални попусти, подароци и понуди кои ќе важат само на денот на отворањето.

„Сакаме уште од првиот ден да покажеме колку ентузијазам вложивме во ProteinLab и сè што е поврзано со овaa малa, за нас многу драгa „лабораторија“. Таа ќе биде уникатна по својот изглед, но и по грижата која купувачите ќе ја добијат од нашиот стручен и искусен тим. Имаме одлични познавања од фитнесот и додатоците во спортската исхрана и подготвени сме своето знаење да го споделиме со сите кои ќе влезат во нашата продавница.“ – објаснуваат од ProteinLab.

 

Настанот е од отворен тип, а повеќе детали можат да се најдат на официјалната фејсбук страница.  

Објавено во здравје | 03.04.2017 - 17:43
Тагови:

Лајкнете не на Facebook

” Прво мора неколку пати да умреш, за навистина да живееш. „

Чарлс Буковски