Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип

Златан за „Волво“

Две битни работи поврзани со Златан Ибрахимовиќ се актуелни во следниот период. Неговата одлука за тоа каде ќе ја продолжи својата кариера и настапот со селекцијата на Шведска на претстојното Европско првенство во Франција.

Нешто што „Волво“ го искористи да ја лансира својата најнова реклама во која главната улога ја има токму Златан. Поточно, станува збор за своевидно мини-филмче во кое шведскиот суперстар објаснува зошто му е верен на шведскиот бренд.

Тагови:
31.05.2016 - 14:14

Лајкнете не на Facebook